Look who's talking!

erik.jpg (9743 bytes)

Erik's Corner 1999

23. Desember
Hei! Nå har jeg vaska gølvet, og hengt opp fuglenek. En siste oppdattering på siden før jeg flytter ned i baren for jula. Phh, blir litt jobbing framover, lage mat til rundt 150 gjester. Men jeg gleder meg som en unge jeg, hi hi, kanskje får jeg også den røde brannbilen jeg ønsker meg, kniis.

Menyen er klar også, vil dere ta en titt? Her er det jeg kommer på i farta.
Ribbe & surkål, medisterkaker, grove medisterkaker, små kjøttkaker, pinnekjøtt, kålrabistappe, kalkun, kokt Norsk laks, red snapper sweet & sour, fylte ovnstekte kyllinger, stekt fylt and, spareribs i pepper & hvitløk, blomkålstuing, grønnsaker, sauser, potetmos, kokte poteter, roastbeef, skinkestek, fenalår, salami, sild, 5 sorter røkt skinke, spekemat, dansk brød, leverpostei med bacon champignon, røkt andebryst, sur agurk, rødbeter, ostebord m/ kjeks, elgpølse, røkt ål, røkelaks osv osv. Mmm også i tillegg til dansk Akevitt, har jeg 5 liter med Linie.
Tror det skal være noe her for de fleste.
Og desserten...  Chiang Mai jordbær med krem, fløte og sukker.

Nyttårsmenyen vil omtrent se lik ut!!

Ååååååå, ja, også har jeg ekte norsk juletre i år. Tusen takk til Bergen!!

Tror jeg må løpe ned i restauranten igjen jeg, puhh, steking og forberedelse av 70 kg Ribbe og 40 kg pinnekjøtt er ikke bare bare. Tror nesten jeg fortjener en liten iskald fatøl ikveld jeg, kanskje, kniiis.

Ha en God Jul alle sammen, kom dere nedover, det er her det er jul!!
Erik

16. Desember
Hei….!

Jeg tror jeg må komme med en liten "WARNING" til dere som skal nedover...

Det har i de siste månedene blitt masser av små skjeløyde søte jenter som kommer smilende bort til deg på gaten eller i barene.
De spør om du kan svare på et spørreskjema hvor de lurer på om du liker deg, hvor du bor, romnummer osv…Og du kan vinne forskjellige "priser", gratis ferie til Singapore, luxushotell i Thailand, champagne…fristende ..ikke sant ???

MEN, og atter MEN …. ALLE vinner…gjentar.. ALLE!! De ringer deg opp på hotellet ditt morra’n etter da du ligger der med hue i fatle og ikke skjønner hvilket land du er i……"GRATULERER SIR" du har vunnet førsteprisen!!!!! Vi henter deg på hotellet om en halvtime, sier de. GRRRR….og så kjører de deg ut til Jomtien beach og setter livet på spill for og selge deg en leilighet, eller ikke det engang, for byggingen er ikke engang påbegynt ! Dette er med andre ord "TIMESHARE" som de har holdt på med i Spania i alle år. OG premien…ptrrrrr…GLEM DET…svindel fra ende til annen.

Det er MANGE Nordmenn som har gått på dette i det siste…og ALLE angrer seg bittert og lurer på hvorfor jeg ikke har advart dem mot slikt…. men nå har jeg herved advart dere alle…OK!!???

Hvis dere angrer, taper dere "depositum" som er på mange tusen Kroner.

Men ellers er Pattaya og Thailand fremdeles utrolig trygt og flott for turister hvis man bruker sunt folkevett…og ikke legger seg til og sove på stranden om natta, med 1 1/2 kg gull rundt nakken og slikt…

Sees snart…
Erik

15. Desember
Hei igjen !
Ughhhh, unnskyld ! Det ble visst litt lenge mellom oppdateringene her….

Først av alt må jeg takke alle dere som har mailet meg og spurt om jeg trenger matvarer nedover !!!! Dere har reddet Julemiddagen og tyttebæra til grisen atter en gang !!

Det har vært en liten stille periode her nede nå…, men nå kommer visst alle på en gang ser det ut for..MORO ! Fullt hus og full rulle…ohhh..det minner meg om i gaar,,ughhh..
Jeg hadde bursdag jeg.., 27 år gammel, må si jeg holder meg godt !
Dermed lagde jeg som vanlig en diiiiger gratis-buffet, og det ble fullt hus ! Skikkelig moro….

Men så var det den akevitten igjen da….uhuuuu..ALLTID når jeg starter kvelden med den.., ender det med et hue som en byggetomt….Og så kom han Stig utpå natta og da selvfølgelig…med ei flaske med Larsen cognac og de derre lange brune "More’ sigarettene …

Derfor har jeg vært veeeldig syk i dag.. men ingen synes synd på meg.. buhuuu, til og med han Vodka-fyren sa ..HA HA HA HA når jeg klagde til han på ICQ…hmmmmf…

Ja, nå har kona og søstra hennes pynta til Jul og Nyttår i baren og restauranten…det meste av pinnekjøttet er i hus.. og det kommer litt til med julenissen på Julaften…ohhhh, det skal smake, med iskald øl og…..ohhhhneeeeiiiiii…AKEVITT !!!!!!

Kom nedover da…fooooort….de har enda billetter igjen….!!!

Jeg ser dere nok før Jul…men alikevel…

GOD JUL OG GODT NYTTAAR

Erik

25. November
Trallalaaaa….og hei !
Jeg sa jeg skulle fortelle om båt-turen , og her er jeg…..

Joa, 36 mann og mus møtte nede i baren hos meg, og etter 2 underberg for å våkne, + de vanlige forsinkelsene med dumme båt-sjåfører, satt vi på plass i 2 speedbåter. Klar himmel og lite bølger…heeeerlig !!

Så spiste vi buffet med masse Norsk mat [Og Løiten’s akevitt] ute hos mr. Lang.. Eller Mr. Ling som Baker’n sier..hi hi…[Ling betyr apekatt på Thai..]
Og 32 liter med hvitvin klarte vi og slurpe i oss…så vi ble temelig påseilet hele gjengen…OG da begynte moroa…uhuuuuuu…..

Da vi kom tilbake til baren min, ble det nemlig mere akevitt og øl, og enda mere akevitt..ohhh…"kom..så tar vi en tur på TQ" sa plutselig en stemme inni meg…
Og det gjorde jeg, huff og huff.
Helt overrasket over mengden av lettkledde vakre jenter begynte jeg og drikke vodka, masse vodka, og plutselig fikk jeg øye på et horn i taket. OK, jeg drar 1 gang tenkte jeg....TUUUUUUTTTTTTT… og alle ble så glade da de fikk gratis drinker så jeg dro likeså godt 20 ganger til jeg… ohhhneeei…i løpet av 3-4 timer!
Så jeg kom hjem blakk, kanon full, og lykkelig….Flott dag med andre ord !!!!

Eller så har det vært fantastisk mye folk her..kjempemoro….!

OG..Kona mi Jean har kjøpt nytt hus til "Nikki" og "Jackie"..nymfomanparakitten og undulaten….skikkelig Thaistyle trehus med alle fasiliteter.. nesten så jeg blir missunnelig !

JOOOOO.. også hadde vi Loi krathong fest da…og jeg leide nyyyydelige drakter til alle de ansatte…virkelig et syn..setter inn noen bilder jeg, når jeg får fremkalt filmen..ok ??
Og så hadde jeg diiiger buffet også, nammenamm…..HERLIG dag og full fest !

LIVET ER HERLIG>>>HVA?????

Skynd dere og kom nedover da…..og bli med på moroa !!!!

Vi sees,
Erik

9. November
Du store flygende nesehorn, her går det unna dere ! Fullt hus hver dag….massevis av folk…skjønner "ittno" jeg..?
Normalt i november er det super-stille…bruker og sitte nesten alene !
Har ikke kommet hjem før kl 06-07 om morran en eneste dag, så i dag ble det Gro-dagen.. sånn at ikke Jean [kona mi] skal glemme hvordan jeg ser ut…ptrrrrr..

Og i dag leste jeg det jeg ALLTID har visst…I VG..og de lyver ALDRI….
Alkohol er bra for leveren..HURRA..JIPPIIIII….skål dere…jeg har derfor etter VG’s råd åpnet en Gro-dag’s rødvin jeg….Chilener…Cabernet Savignon…mmmm…

Og til helgen blir det båt-tur igjen med over 30 pers…. Skal holde dere underettet.!

Og tror dere Faar–i–kålen ble populær…hah… I morra måtte jeg bestille 25 kg.med lam…enda han Vodka-fyren sier at det grenser mot innleggelse på Dikemark å spise sånn mat her nede med all den gode Thaimaten…trallalaaaaa…

Og så var Knut Bjørnstad her nede igjen da, KJEMPE-HYGGELIG…med nesten 40 personer….de hadde koldtbord og eget grise-party hos meg…Takk skal dere ha !!

Ok, jeg gir meg for denne gang..husk bare at været er nyyyydelig…ølet er kaldt..maten herlig…sååå sett dere på flyet og KOM….Fort !!!

Sess,

Erik

28. Oktober
Beeep, tuuuut, hoooorn, EMERGENCY!!!!!
Er det noen som skal nedover hit nå??? Dunder og salami, gjett hva!!!! Etter noen harde runder i baren, har jeg gått tom for Underberger!!!!!
Hvis noen av dere er på vei, please send meg en mail på.... Scandibar@hotmail.com
Livet er ikke det samme uten Underberger!!

Erik

19. Oktober
Hei og Hei,

Nå ligger de første bildene av herligheten (den nye restauranten) i foto albumet.

Åååå, ja, det var en ting jeg har helt glemt å fortelle dere. Hi Hi, er det sant at kjøpelysten øker med alkohol intaket?? Jeg tror det!! Her om dagen våknet jeg hjemme og fant ut at jeg hadde kjøpt meg hund på veien hjem!! Neida, det var litt planlagt. Den ene naboen har Dobbermann, en har 2 Schafere(stavekontroll) og en har en skummel Rotweiler. Da, DA, var det jo bare naturlig at jeg kjøpte meg en stor brutal hund! Så det gjorde jeg.
Jeg satt jo der fyllesjuk den morgenen da, prøvde å tenke ut en navn til den nye vaktbisken min. Det første som slo meg var Brutus! Så kom navnene som Heineken på en snor. Det var Bull Pit, Ali, Tyson og Gud veit hva. Men så tenkte jeg at jeg heller skulle ta et søtt navn! Og det ble det! Mye bedre med et nøytralt navn, så blir stygge tyver virkelig overrasket av udyret!! OK, dere skal få se et bilde!! Først har vi munnen, forminsket 400 ganger! OK, her er hele ulven! og her!
Navnet ble Tootsie.
JEG forventer mange hyggelige kommentarer i gjesteboka nå!!

Erik

14. Oktober
Hei!

Jeg har vært opptatt jeg!! Men her er jeg…!
HURRA! Restauranten er ferdig… phhh, tok 3 uker jo… men det ble fint!
Så i går var det åpnings-party! Jeg lagde en diger buffet med masse snadder: okse-steik, skinke-steik, fisk i sweet & sour, karbonader, oster, kylling….mmmmmm….og masse mer!
Det er ikke så mye turister her enda, men det dukka da opp ca. 40 stykker, ikke dårlig det!
Og så fikk jeg presang jeg ….JIPPPIIIIIIIII…. gjett hva da….DET BESTE !
Importert blått nydelig rågummi FLYTEBORD, med hull til hvitvinsglassene,….OG når du blir lei av og bade..er det sjakkbrett på baksida…!! WOWWWW….Tusen Takk…Lars og Chalotte !
Så det ble innviet på søndag…, Herlig båt-tur, god mat, heldig med været, og Anton som toastmaster, så ingen kjeda seg !!

Har tatt masse bilder fra åpnings festen, så de setter jeg inn så fort som mulig !
Er det forresten noen som kommer nedover og har plass til litt tyttebær.., setter jeg STOR pris på det…betaler med eeeen gang !

Tror jeg må legge meg litt nedpå,….jeg var på brewhouse i går og prøve-drakk Oktober fest ølet…..det virket skal jeg love….ptrrr….

Vi sees snart…
Erik

22. September
Hmmmm…..Hei. !

Ja ja ja ja…, jeg vet det, det var lenge og vente.
Men vet dere hvorfor ?? Han Vodka fyren som lager sida mi har vært her på ferie med jenta si….. og da hjelper det ikke og skrive oppdateringer da!
Vi hadde det forresten helt supert ute på Koh Samet.., heeerlig vær, soling, båt-turer, fisking #….., mens jeg husker det ja, he he…
Etter en bedre middag med selvfisket fisk fra formiddags bettet, en del kalde Heineken, 2 flasker rødvin, cognac og kaffe…var vi på vei bort til hyttene våre for og ta en liten ekstraomgang med rødvin, så, ho ho, hvisket jeg i øret på Vodkafyren … "vet du at barracudaen trekker inn mot land her på stranda om natta !??" SELVFØLGELIG hentet vi da stengene, snek oss forsiktig frem under palmene og stjernehimmelen ned til stranda, lav-vann var det…
"Vi vasser sa jeg "…og sånn ble det, med opprullede joggebukser snek vi oss ut i vannet, tøffe etter alle forfriskelsene.
Etter mange og lange kast med stingsilda holdt vi på og gi opp ! OG DER , BANG…FAST FISK !!!! Opp med snøret mitt, stanga til Terje sto som en bue mot stjernehimmelen… Vi går sakte mot land sier han.. barracuda er farlig, folk blir spidda levende…. Ok, hvisker jeg.. småsteppende på nervøse tær. Og etter iherdig kjøring av storfisken kommer vi oss sakte mot land… der kommer’n sier Terje…vi holder pusten av spenning.. og der kommer det en hullete vannfylt PLASTIKKPOSE !!!!! HA HA HA HA….

Så vi droppet fiskinga den kvelden , og satt oss rett ned i sanda og tømte Cognac flaska…

Ellers er det veeeldig stille her nede nå, men i Oktober ser det ut til at folkene strømmer til igjen . Herlig vær om dagen forresten !

OG.. jeg bygger om "Food & Fun " restauranten nede hos meg…Alt blir nytt.

Blir herlig og få et nytt og ordentelig kjøkken , et tak som ikke lekker…osv.. Jeg tar noen bilder under prosessen så dere far se herligheten !
Alt skal stå ferdig til ca. 1 Oktober.

Og jeg hører at flyene allerede begynner og bli fulle for vinteren, så jeg gleder meg vilt til og se dere igjen da !!

Jeg kommer tilbake når det er litt mere liv i leieren….LOVER !!

TAKE CARE !

Erik

26. August
Og her mine damer og herrer!! Første bildene fra Får-i-Kål'en.... Kan nesten ikke vente til neste onsdag!!  mat.jpg (27626 bytes)  mat3.jpg (18078 bytes)

25. August
Titt tei..her er jeg….
Er vel på tide med litt nytt nå vel, hva ??

Her må jeg nesten få komme med en liten solskinnshistorie fra virkeligheten !

Jo da, hør nå her, ho ho…..En kompis kom fra Norge for noen dager siden.., og skrøt vilt og uhemmet om ei Rype, ja,med stor R..hi hi…, Han hadde sitti hjemme på internett og chattet med henne hver dag.., hu var fra Chiang Mai….trallallaa….dere sku sett bildet, nuuuudelig langt hår, de dådyrøynene.. mmmm, drømmepiken-3…hi hi hi…kniiiis….vent nå…
Jo, også skulle a komme ned med fly Søndag. Og du som han gledet seg…, jeg og forresten, for han LOVTE og ta henne med ned i baren… selvfølgelig….er dere med ???

Søndag kom…. jeg ventet,,, ventet og ventet…men hvor ble det av kompisen og drømmepiken ??? Da begynte jeg allerede og få bange anelser…. rattataaaa…og jeg begynte og fantasere om at hun kanskje ikke akkurat var som på bildet….hi hi hi..
Mandag kom han,…alene.., blyg, satte seg på andre siden av baren…så jeg gikk over og spurte hva som hadde skjedd jeg, likeså godt. Gjett,, ha ,ha,
Hu hadde nesten ikke hår på hue, han kjente henne nesten ikke igjen fra bildet i det hele tatt, ikke direkte drømmepiken sa han, kniiiis…, så han hadde sneket seg rundt Soi Postoffice.. vekk fra baren min av ren skrekk, langs bakken.. gjennom sølepytter.. så vi ikke skulle se han…..
Så jeg anbefaler IKKE "blind dates" gjennom internett…ho ho..

Ellers har det vært VELDIG bra med folk, helt utrolig mye Nordmenn. Var på DEN herlige båt-turen Søndag. Nydelig vær, 23 mennesker, nesten havblikk….virkelig flott !

Og snart kommer han Vodka Splite fyren og Lita…, da tar vi oss 3 dager til Koh Samet.., med hvitløksreker, fisk i bananblad, rødvin på terassen som er 5 meter fra det klare havet, mmmm..jeg gleder meg stort ! KRITTHVITE streder der ..ohhhhh..

Og så har jeg tenkt og begynne med får-i-kål party hver Onsdag.., 1ste gangen i dag, så det blir spennende. 250 Baht , spis hvor mye du klarer.

Og spareribsen hver Søndag går unna som bare det, kjempemoro, folk skryter og ryktet sprer seg, så det blir mere og mere folk !

Og så er det masse Sunnmøringer her nå, kjempetrivelige gutter…og dem som sier at Sunnmøringer er gjerrige, de har ikke hørt bjella mi den siste uka…..!

Ok, bra for denne gang…vi ses snart ! Erik

10. August
Gjett hva jeg prøvde søndag ….

Dere skjønner at søndager er vanligvis litt stille med matgjester hos meg, så jeg fikk en glup ide en tidlig morgen nede i baren…, akkurat i det båtene var i ferd med og komme opp…, dvs at det blir lyst ute, så man kan se båtene fra baren…nyyydelig. Det er alltid tiden for cognac og kaffe det forstår dere…mmmm.

Joa…det slo ned i meg som lyn fra klar himmel…S PARERIBS, SPAAAARRERIIBS……gnistre….

Så jeg hang opp et par plakater jeg likeså godt, på grisefesten lørdag, og tenkte dette tar nok en stund før blir kjent….
La 20 porsjoner i marinade over natten, og dro ned litt spent… gjett da..
1 time så var alt borte, og jeg måtte si nei til ihvertfall 10 stykker til !!!

Så nå blir det altså spareribs hver søndag, fra klokken 20.00.

Jeg serverer de [1/2 kg] på en sånn diger tallerken jeg, med råstekte "provence " poteter med masse godt krydder, salat, god dressing, varmt brød servert på din egen lille "skjærefjøl" kryddersmør….og det for bare 180 Baht..dvs…under 40 N. Kr…
Kom og prøv da….

Passer fint også , for jeg sender jo live Engelsk fotball hver lørdag og søndag, og fotball uten mat…neeeeiii….

Dette ble vel litt reklame dette, men det var det som var meningen også, hi hi…tar et bilde av tallerkenen min på søndag jeg, så kan dere sikle litt der hjemme, hah…..

Forresten er det Supervær om dagen, det har slått helt om ..og sola skinner ned på svaiende palmer….salt hav..skummende halvlitere…hummer og kongereker på is….kritthvite strender på øyene….brune vakre mennesker….og livet er igjen heeerlig !!!!

Dessuten har "Uncle Fester", Anton [tennis-treneren min], bursdag i morgen, så jeg regner med det blir ballade..

Ok, vi ses snart ! Kos dere !!

Erik

6. August
Morn i regnet !

Ja, nå er fellesferien over, og det begynner og roe seg betraktelig ned . Det har vært beinhardt…., fullt hus og runde på runde med "shooters"… så nå er det nesten litt godt med en rolig periode igjen [sier levra mi ihvertfall,ikke jeg !] det har vært merkelig, uvanlig mye regn og skyet vær de siste 1 ½ ukene, men det er jo varmt og heeerlig tempratur for det…Dessuten har bade jeg og TQ tak…og Cognac og kaffe smaker NYYYDELI’ I regnet…Irish Kaffe og.., også bare 15 Kr. Da gitt…..

Mye masing om Får-I-kål party om dagen forresten, så ikke umulig at vi trår til til uka…med iskaldt fatøl og akevitt…selvfølgelig !

Neeeeiiiiiii,ahhhshhhhhhh, Nymfomanparakitten vår, "Nikki"sitter på skuldra mi og passer på stavinga mi…og gjett hva han gjorde…,blahhhhh..fyyy..

Men til uka tenker jeg sola dukker opp..med sine livgivende stråler..og da blir det øy-tur,GARANTERT ! så ikke fortvil, kom nedover fort! Ta Grodagen og kom !

Ok,vi ses til uka.., så skal dere få høre mer om hva som skjer….Byyye..

Vennlig hilsen,

Erik med KROPPEN

22. Juli
Her er jeg !

Synes jeg ser dere for meg…, hvite I fjeset…neglebitende,..skjelvende av spenning over tennis-resultatet…
Her kommer nemlig det fulle referatet :

Etter forberedelsene i går kveld.., med 2 flasker hvitvin og 15 Heineken fatøl,

Skjønte jeg allerede at formen var inne, var nede i bagasjerommet på bilen.., fant fram rackerten og "skyggeslo" drepende backhands nede foran baren.. våknet opp i dag morges..en lett dusj, Massasje av min kjære kone,…

Bare på ryggen ..ikke tenk gris nå ! …Og ned til avtalt oppvarming med tennisproff klokka 3 [den Verdensberømte Anton Petersvik]

Og slagene satt inne…harde lange baller.., glinsende av svette på min vakre kropp ventet jeg på motstanderen…

OGSÅ KOMMER HAN IKKE !! 17 forventningsfulle tilskuere…halve Norge i eitrende spenning.., OGSÅ KOMMER"N IKKE !!!!!!

Så i kveld blir det gratis Chivas på alle…. Bare kom!

Erik Sørensen vant dermed på walkover !!!

Sees siden…

Erik

21. Juli
Hallooooooo,…Her er jeg….Savnet meg???

Her skal jeg si det har vært travelt! MASSE folk og fullt kjør, hæla i taket og tenna i tapeten..! MORO ! Utrolig masse Nordmenn..

En kjempehyggelig gjeng fra Porsgrunn /Skien har nesten flyttet inn i baren. Skolelæreren med vennene sine, masse gjengangere og også nye turister. Bjella har fått bein og gå på!!

Vi var på båt-tur igjen sist Søndag, 23 Pers, 20 liter vin!! Flott tur, .masse god mat, OG bordet floet denne gang, HAH !

Kjempefint vær er det også. Kom en regnskur i går natt, men det var bare deilig. Dessuten var jeg heldig at baren var helt full da det startet, så jeg dro ned plastikkgardinene, og alle trodde det fortsatt regnet, he he… hadde sluttet for lenge siden… er je’kke lur??? INGEN GIKK….

Og i morra skal en Kompis og jeg spille STOR tennismach, 3 flasker Chivas Regal til vinneren, resultatet kommer i morgen, følg med!! HUSK, vedder dere skal jeg ha 15 % av vinsten, tapet kan dere beholde selv !!

Ja nå er det såpass med folk at vi ma ha to store griser hver lørdag! Frister det ikke med litt saftig skinkesteik, knasende sprø svor, surkål, saus, medister-kaker og pølser og en liten akevitt, mmmmm..

Og det for litt over 40 kr.. hvaaa?

Og, ikke si det til noen…, men hyshhh... Søndag tar jeg med Kone og barn til Bangkok for 3 dager, ohhh, tivoli, skøyteløp [kunstis ], seafood, rødvin, ost, Buffet, basseng, slappe litt av….fra bjelleklangen.

Så kommer jeg hjem med frisk uthvilt lever og sinn, klar til nye oppdateringer…HOI….!

 Vi sees….
Hummm, tror dere ikke jeg vinner tennismatchen da ??

Erik

8. Juli
Glemte det, redaktøren for 'The Viking', er John Hærum.

8. Juli
OOOPS! Glemte nesten det viktigste!
Hobby-reiseleder Knut Bjørnstad fra Hedmark kom med over 40 personer lørdag. De kom klokka 18 før det store grisepartyet. KJEMPEHYGGELIG!
Familier, barn, pensjonister, og alle storkoser seg her i Pattaya…kommer tilbake år etter år! Det ble bade sprøstekt gris, vin, øl og akevitt.

Hvis det er noen som sier at dette ikke er et bra familiested…, be dem klappe igjen, og ringe til Knut…han kommer hit 3 ganger i året han, med masse eldre og familier.., og det er venteliste for og bli med på turene hans!!!!

Her er det tilbud for ALLE!! Om du vil slappe av på nyyyydelige strender, øyer, luxushoteller, suverene Restauranter fra HELE Verden, Go kart, vannski i kabel, ALT av vannsport, ridning, show, apekatter, elefanter, fisking både innsjø og saltvann, Merlin, hai, tunfisk.

Selvfølgelig også festing og masse pene jenter og full fart, for de som vil velge det, men du kan kjøre 15 minutter med taxi [20 kroner] og sitte på en stille seafood restaurant med palmesus og rolig musikk…VELG SELV!!!!!!!

Oiii, det var litt av en tale,, hoi…lot visst følelsene løpe av….Men ok, da vet dere det og!

Håper og se dere snart!!!

6. Juli
Hoo hoooo!

Dette hadde dere ikke trodd ..HVA,, oppdatering igjen alt naa..HAH!
MEN,det har skjedd ting…mange ting….!

Søndag var vi 40 stykker på båt-tur til Koral Island (Koh Larn). Og som alltid kvelden før jeg skal stå opp tidlig… Full fest.. bjella sto ikke stille ett sekund..ughhhh. Men Jean fikk da liv i meg til slutt.
Prøv en gang og gå inn på et mat-marked i Thailand, Superfyllesyk, tett i tett med folk, fluer, lukter, ål, padder…..uhuuuuu..Braute var nær!
Men 12 kg reker ble bortført med skjelvende hånd…+ spekeskinke, ost, ferskt brød, eggerøre, fisk i bananblad fra Friendship Supermarked og vi var klare for båtene. 2 speedbåter, flott vær, kald Heineken i handa, og jeg begynte og se litt lysere på livet!

Så vi lagde langbord ute hos Mr. Lang, fikk ut de 20 literne med hvitvin.., og vi var klare for innhugg, mmmmm.. skal love det smakte!!!!

Etterpå var det ut i vannet med mitt nylagde flytende bord [trodde jeg].
40 glass med hvitvin…forventningsfulle ansikter…3 mann til og holde bordet, så sa jeg: hold bordet litt mens jeg tar hue litt under vann da…JOA..da jeg dukka duggfrisk opp..Gjett, 2 glass som ikke var velta..urglllee, også skyldte de på MEG, flodbølger laget av hval..GRRRRR.
Men.., vi ble da fulle uansett, særlig Pianostemmeren som ikke rakk og sove natta før han satt og sang ooo’sole mio..han, i 4 timer til han sovna i sanda.. hi hi

Havna i baren min til slutt med mere bjelleklang, sprettert-skyting, en som dressa seg opp som dame.... hmmm, har det blitt en mote???
Alt i alt..En perfekt dag!!!!!!

Så har vi tilslutt, fått egen Norsk bulletin i Pattaya nå, ikke dårlig hva?? ‘The Viking’ har blitt populært lesestoff blandt både fastboende og turister!
Et kjært innslag! Også har de en søt jente som heter Camilla som journalist - var med på båt-turen hun og! Så kanskje vi er heldige og får en liten spalteplass om turen... ho ho..

Og i går var det 800 løpet for Pattaya Hash House Harriers, med 114 mann på Buffet nede hos meg, så selvfølgelig har jeg vondt i hue nok en gang, huff-a-meg!

Bra vær om dagen, så bestill billett og KOM…ikke vent!!!!! Bli med på moroa dere også da vel…

Sees!!
Erik

1. Juli
Etter jeg fortalte dere om den siste nyheten på menyen, har ikke E-mail'en stått stille!!! Etter oppfordringer, her er et bilde av herligheten!! spekemat.jpg (29489 bytes)

1. Juli
Her er en mail adresse dere kan bruke når dere vil kontakte meg..... scandibar@hotmail.com

25. Juni
OK!!!!
Etter tusener av mailer fra dere... OK, bilde fra min Kathoy kariere vil ligge ute til neste oppdatering. Huff, ender vel opp som poster på Linda bar nå. Her er bilde fra Betty Boop løpet... Hi Hi, klikk på meg så blir jeg stoooooor.
queen.jpg (49102 bytes)

24. Juni
Hei!

Endelig begynner folk og mase på oppdatering igjen! SÅÅÅÅ stolt jeg blir…..
Bare ett lite problem.... nesten ikke noe og skrive om…

Det har vært VELDIG stille her, men endelig begynner det og dukke opp litt folk! Til og med" Ostedirektøren, "Norsk Standard", .har kommet, HYGGELIG! Været er bra om dagen også, og ikke altfor varmt om kveldene heller..deilig.

Ellers så sier han "Vodka Splite fyren" at jeg skal fortelle om Betty Boop løpet i Hash House Harriers…. Og det er ikke bare morsomt. men som et EKTE mannfolk, ok!

Alle gutta skulle dresse seg opp som damer,og løpe rundt I jungelen som gale… Lokale Thaiere gnukket seg i øya og trodde de hadde spist fluesopp..60 feite hvite menn kledd opp som "kathoier" [ladymenn]

Etterpå var det konkurranse om hvem som var mest velkledd…og gjett 3 ganger hvem som tok prisen da, med bilder i avisen og det heile..?
SELFØLGELIG.. Erik den Kjekke! Og dermed skjedde det som IKKE skulle skje..jeg ble FULL, drita full..

Danset med strømpeholdere på scenen på TQ.. dreit meg ut i baren og ja da.. Havnet til slutt under stormende applaus pa den lokale "kathoibaren" LINDA.! OHHH NEEEEI…

Glem det der da, ok??

Joo,og så har jeg begynt og selge spekemat i restauranten... populært det serru..mmm

Og så skal vi ha får-I-kål kveld snart, så det skjer da litt her.

Er det forresten noen som skal nedover ved Jul/Nyttårstider… bestill både tur og hotell NÅ!!!!! Det blir MYE folk!

Til slutt synes jeg alle som mener at "Vodka Splite" fyren og Lita skal komme hit i stedet for San Francisco.. skriver det i gjesteboka.. så ser han at vi mener alvor, OK???

Jeg haper det blir Masse turister i Juli /August , så jeg får litt mere og sladre om da!

Nei jeg får gi meg for denne gang.., jeg skal ned og spise ovnsbakte kyllingvinger med hvitløksbrød, salat og hvitløks-stekte poteter sammen med 6 andre,,,synd ølen smaker så godt til slikt…mmm

Sees snart!

Erik

11. Juni
Hei, bare en liten melding mellom de lange innleggene mine. Nå er det fred i verden!! Både i Kosovo OG PÅ Beach Road'en!! Endelig er de ferdig med veiarbeidet og bråket her nede i sør, OG vi har fått fin ny svart asfalt!! Slutt på støv og bråk!! Det skal jeg feire ikveld med en bedre middag samt litt drikke til. Kommer snart tilbake med en lang oppdatering!
God Helg!
Erik

31. Mai
Hei igjen!

Ja, nå er det mye mas om oppdatering igjen, puhhh, synes akkurat jeg gjorde det jeg! Tiden flyr her nede….men, men,

Det har vært en vår med mere regn enn normalt, noe som har ført til at det har vært kjøligere enn jeg kan huske i April, Mai…..DEILIG! Men de siste dagene nå har sola kommet, og dermed bryter svettedråpene frem om kvelden,,,,,

Ellers er det lite turister, men det slenger da litt innom. De har dessuten hatt den årlige "cobra gold" øvelsen, det er 12000 soldater, Amerikanske og Thai, som har 1 måneds trening her nede. Men det ser ut som Amerika gir dårlig lønn til gutta, for de kjøper en langpils på "super’n" og drar den med seg overalt.

Og jo…Vi feiret jo 17 Mai kan dere skjønne! Dessuten var Scandinavia bar 13 år samme dag! I den anledningen gikk jeg dypt ned i lommeboka og reiv i buffet med hauger av forskjellig mat, både Norsk ribbe, Surkål, skinkesteik, karbis, fisk i sursøt saus, spekeskinke……mmmm, tror jeg ble sulten jeg gett….

Og vet dere hva…jeg var livredd det ikke skulle komme folk jeg, for byen var nesten utdødd…stille…OG joggu hoppe ble det fullt hus! Nesten så de klarte og lure fram en liten tåre i øyekroken på en gammal ringrev, snufs…..

Og liksom til slutt vil jeg få med at Nymfomanparakitten min, "Nikki" [Magne kaller’n nymfomanparakitt] har lært seg og synge "happy birtday to you" er’n ikke flink??

Vurderer og lage show i hagen med 50 Baht i inngangsbillett…hi hi hi…

Nei nå tar jeg med en iste og setter meg i hagen….så kommer jeg tilbake neste gang dere begynner og mase..

Takk for at dere følger opp og kommer innom og kikker!

Håper og se dere snart!!

Vennlig hilsen, Erik

30. April
Bilder fra Songkran ligger her!! Utrolig, hva!!!? Må jo være beste siden sør for Harestua!!

27. April
Ja, det er vel på tide med en oppdatering!!
Ikke bare min feil denne gangen!! Når jeg hadde skrivekløe, dro Web mannen min ned hit på ferie! Helt sant!

Songkran....
Den er nå over, og det er kanskje bra med en liten pause på ett år fra det hele. Da rekker kanskje noen av klærne mine og tørke opp.
Mandag 19 april var høydepunktet, finalen og avsluttnings dagen på Songkran, OG Pattaya festivalen 1999. Jeg rigget opp en skyte-stasjon utenfor baren, og oppførte meg vel som en unge mesteparten av dagen. En liten beskrivelse på hvor vilt det er, er vel TQ bilen. De hadde leid en vann-truck, fylt den med 9000 liter vann OG 40 isblokker for at temperaturen på vannet skulle være "bra nok". Kan tro det var kaos forann baren når de passerte her siden mange av stamgjestene mine var leid inn som mannskap på bilen. MEN de fikk kamp fra mitt mannskap!!!!

Nå har jeg akkuratt hatt ett par dagers ferie nede i Rayong. Jeg må jo få ta Gro-dagen min jeg også, hi-hi. Deilig med et par dagers fri fra Bjelleklang og kirkeklokker.

Har vært mye folk her siden påsken, eller fra desember er vel mer korrekt, men nå roer det seg nok litt ned fram til juni. MEN det er alltids en hyggelig gjeng her nede stort sett bestandig. Varmen har vel kommet til Norge nå også tenker jeg!? Så dere får ta dere en tur ned hit hvor vi har vifter!
Varmen har kommet hit også! Ligger vel på prosent satsen til hva en gjennomssnitt høytlønnet bio-kjemiker betaler i prosent.

Ååååååå, det var sant, her om dagen fikk jeg tak i indrefillet fra lam, ååååå det var godt det!! Marinerte den i urter og en hemmelig marinade! Spiste den så som overtidsmat, så da kan jeg vel trekke den fra på skatten, hi-hi.

Nevnte jeg at grisen er fersk og fin hver lørdag!?

Må vel gi meg nå så dere ikke kjeder dere ihjel!!

Beste hilsen,

Erik, Pegleg

Erik's Corner 2002 - Erik's Corner 2003
Erik's Corner 1999
- Erik's Corner 2000
- Erik's Corner 2001