Nordre Sving
Erik Sing-A-Song's store guide til svingen over alle svinger

Nordre Sving Svingen ble offisielt åpnet 17 mai 1986. De første årene var den laget av bambus, som på bildet her fra 1989. Senere har den dessverre utviklet seg i form av mur. Klag til han andre Erik, ikke meg.
Planten Ja, den berømte spy-planta.
Søplebilen Fargen gjør at mange velger manuelt på kamera når man tar bilder av den i solnedgang. Hvis du tar bilder av den i solnedgang er den veldig seint ute!
Sminkedokka Ord er overflødige!
Gammer'n Mannen du har hilst på siden 1986. Har en legendarisk måte å krysse beach road'en på med krakken sin. Driver en verdensomspennede bedrift i form av utleie av en rød Jeep til folk fra hele verden.
AA Hotel Hotellet vi alle har bodd på. Eneste hotellet du kan se fra Nordre Sving (Ser du Sandy har du detti av krakken!!!)
Jeepen Skal du leie jeep, lei denne! Støtt en god sak! Se Gammer'n.
Pi Pen Moren vår, over alle morer! Vært sjefen på dagtid siden 1986. Ekke mer å si om saken. Svart belte i hekling og skriking på meg.
Nut Dattera over alle døtre. Smiler 2 ganger i året. Det er derfor hun glei rett inn i miljøet i Nordre. En av gutta!
Mon Mon er siste tilskuddet på dagtid. Har etablert seg som en av gutta.
Pat Pat kan få en fyllesjuk nordmann til å se lyst på livet. Verdens blieste mopedutleier. Fungerer nesten også som velkomst komite når du kommer rundt 15.00 til frokost. Pat er overanbefalt til mopedutleie! Hilser du fra meg gir han minst 10 baht verre pris i døgnet. Pat er også den du skal prate med hvis du lurer på hvor du får kjøpt "hva som helst fra hvor". Det er hvis jeg ikke kan svare da.
Coconut bar Byens luftigste bar! Ingen bardisk - du må nok kjøpe drikke av nærmeste selger. Billig barfine. Stort minus for mangel på gangbro fra Scandi bar.
Erik 1ste og 2dre Det er jo oss da. Han på kvelden, meg på dagen.
Erik 3dje og 4de Kommer kanskje Beklager, spørs jo hvem av dem som er her
Alle de andre Kommer kanskje


Jeg må nesten få spurt dem på et edru tidspunkt hvem som vil ha bilder og beskrivelser av kroppsform osv før jeg legger det ut. Vi har jo fotoforbud.
Vil du inn i guiden må dere personelig møte meg i nordre, fylle ut skjema, signert av foresatte osv.

Søndre sving Er ikke så gæli der heller. Litt varmere kanskje.
 
 
 
© Copyright 2006 SingSong Production