FishOrama - Erik's store fiskeguide www.scandibar.com

Bang Saray

Historier og Skryt
Siste turen
Arkivet

Bilder av fangsten

Bildegalleriet 

Fiske i Pattaya/Bang Saray
Agn og fangstmetoder
Bang Saray

Organiserte fisketurer

Lei båt for en dag!

Hummer, Fisk og Kanari

Plastposen

Tilbake til FishOrama
Tilbake til ScandiOrama

Her er en liten introduksjon til fiske utenfor Bang Saray.

Bang Saray ligger ca en 20 minutter kjøretur syd for Pattaya. En hyggelig liten fiskelandsby med en nydelig kystlinje, og et farvann som passer utmerket for havfiske etter den virkelig store fisken.

Blant fiskeartende du kan regne med å stifte bekjentskap med på en fisketur, finner du barracuda, sailfish, blue og black marlin, queenfish, kongemakrell, cobia, og masse andre arter som er suverene fightere å bryne seg på!! I april og mai er det mulig med spennende og morsomt fiske etter en fisk som kalles “mahi mahi” eller dolphinfish som den også kalles. Mahi mahi er hawaiisk og betyr ‘sterk, sterk’, så det sier vel det meste om den fisken! De kommer i stim og man kan dra over 100 fisk på en formiddag om man har hellet med seg! Som delfiner, hopper og spretter de så det nærmest er ren underholdning. Båtene som jeg bruker er av god Thaistandard (bilde kommer). De har alle ekkolodd, 2 etasjer med dekkstoler, toalett og mer enn nok plass til et solbad, eller en lur. OG det viktigste av alt - en av Bang Sarays beste kapteiner er ombord!

Båtene er utstyrt med meget bra havfiskeutstyr: Wilson stenger, Penn senator, Daiwa sneller samt at de har også 2 stenger til hai fiske og stor marlin på 100 kg + med sneller som er som et middels bilhjul.

På turene som er uten guide, annet enn kapteinen, må man handle inn drikkevarer og mat selv. Det finnes gassprimus om bord så fisk, og eventuell annen medbrakt mat, kan stekes til lunch.

Kjøleboks med is og agn er inkludert i prisen.

Man er selvsagt aldri garantert stor fisk. Selv har jeg vært heldig stort sett hver gang jeg har vært ute. 

Opplevelsen av en stille dag på sjøen med kaffekopp i soloppgangen, deilig frokost og middag med nystekt fisk er utrolig.

Når samtidig underholdningen som regel besørges av store rokker, og av en og annen marlin som hopper høyt i været er som regel dagen fullkommen!!

Er det noe dere lurer på så send meg en mail og jeg vil forsøke å svare på de spørsmålene dere måtte ha.