FishOrama - Erik's store fiskeguide www.scandibar.com

Verdens mest berømte plastpose

Historier og Skryt
Siste turen
Arkivet

Bilder av fangsten

Bildegalleriet 

Fiske i Pattaya/Bang Saray
Agn og fangstmetoder
Bang Saray

Organiserte fisketurer

Lei båt for en dag!

Hummer, Fisk og Kanari

Plastposen

Tilbake til FishOrama
Tilbake til ScandiOrama

Har en liten fiske-historie igjen forresten...

Var på havfiske igjen med noen gode venner, kona mi Jean og Yvonne datteren vår. Stor-fiskeren himself, joa, hadde på en diiiiger barracuda på veien ut til fiskegrunna, deretter var det ikke ett napp, huff.

Men på veien hjem, slapp jeg ut min spesial wobbler som ingen fisk over 12 år kan motstå, ikke lenge etter mens jeg satt på taket av båten å nøt en stille Heineken i solnedgangen, hyyyler det i snella, jeg hopper ned fra taket smidig som en gepard, rykker til, å begynner mitt livs kamp, phhh. Denne er diiiger sier jeg, men det er rart den ikke hopper mer?? Og etter 15 minutters iherdig kjøring av kjempen, med klapping og hjelpende tilrop, haler jeg i land en vannfylt diger plastikkpose.

Dere som har fulgt “Erik’s corner” over en tid , husker nok min kjære venn, Vodka, gjorde samme fadese på Koh Samet for et par år siden. MEN jeg kan forsikre dere om at MIN plastikkpose var myyye større og sterkere enn hans! Og om kvelden etter vi kom hjem, mens jeg koste meg med en liten rødvin, kom Yvonne, dattera vår, stikkende med en liten tegning til meg, det så ut som hun var imponert over mine fiskekunnskaper..

Vil dere se tegningen kan dere klikke … HER!