TipsOrama - Penger/tid å spare
Eldste Online Magasin i byen, på norsk,  med blå O!
www.scandibar.com
Tilbake til TipsOrama

Tannlege


Tannlege
Fisketurer / Havfiske
Dykking - Kommer!
Hotell
Her følger litt informasjon bygget på de spørsmålene jeg har mottatt over de siste månedene etter at jeg sendte 'førstemann’ til stolen, tannlegestolen.

Det har vært en kjent sak i mange år at det er penger å spare på tannlegebehandling i Thailand. Ferie turister har passet på å ta den årlige sjekken mens man er på ferie, og andre får betalt hele ferieoppholdet ved å legge tannbehandlingen til Thailand.

Jeg har den senere tiden benyttet en tysker som er ledende i byen med sin tannklinikk her nede. Han er anerkjent og dyktig med alt utstyr man er vant til i den vestlige verden.
Han har også de senere årene opparbeidet seg et navn i Europa, og Norge, gjennom sin produksjon og salg av keramiske tenner.
Han har kommet med noen enestående tilbud de gangene jeg har sendt folk til han, eller sjekket prisene for andre.

Det man må gjøre…
Når man har fått en plan og en pris, hos tannlegen i Norge, kan dere sende eller fakse det ned til meg, og jeg vil be om et prisoverslag hos tannlegen her nede. I løpet av 3-4 dager vil jeg ha et tilbud jeg kan fakse tilbake til deg.
Hvis man bestemmer seg for et tilbud, kan jeg være behjelpelig med bestilling av time. Jeg kan eventuelt også bistå med ”engelskhjelp” ved den første timen.

Prisene er såpass gunstige at jeg lover dere gratis flyreise og opphold ved en gjennomsnittelig ”stor” jobb!
Send planen på +66 38 410256
Eller send en E-mail hvis det er noe mer du lurer på.
Erik