ScandiOrama
   Pattaya og Thailand Online fra www.scandibar.com
Natteliv
Legendarisk, beryktet og noe for enhver smak er vel den beste beskrivelsen av Pattaya’s natteliv.
Du vil finne barer og restauranter over hele byen, fra Naklua i nord, til Jomtien i sør.
Noen områder er mer hektiske enn andre områder. Det vil kanskje ikke passe så godt for alle med hotellrom midt i disse områdene.
Såkalte beer barer er meget populære i Thailand på barsiden, og du finner dem på små og store bar områder rundt omkring i Pattaya. Det som kjennetegner beer barene er at det kun er en bardisk, som regel formet som en hestesko eller en firkant. På mange av områdene spiller hver bar sin musikk, noe som er en unik opplevelse på områder med 20-30 barer...

Nattelivet i Pattaya er verdensberømt og alt som ikke fantes på bar siden for få år siden, har kommet til de siste årene. Siste skudd på stammen er Hard Rock Cafe, som har åpnet i den nye Hard Rock Resort på Beach road mellom Soi 6 og Central Pattaya road.
Det vil også vise seg om myndighetene klarer å innføre en permanent lukningslov i Pattaya, noe de aldri har klart tidligere. For øyeblikket er det 02.00 som gjelder for de fleste stedene med 4 vegger. Beer barer og mindre barer holder ofte åpent gjennom hele natten, men uten lys i baren. 

De områdene som er mest populære i byen inkluderer fra nord mot sør:
Soi 2 – Et stort barområde
Soi Yodsak, 7, 8– Beer barer, Irske og engelske barer.
Tahitian Queen (TQ) Rock’n Roll Go Go på Beach road’en mellom Soi 12/13
Scandinavia Bar området på Beach road’en mellom Soi 13/Yamato
Soi Yamato og Post Office har mange barer og Go Go barer
Hoph Brew House med hjemmebrygget øl og live musikk, mellom Soi Yamato/Post Office er meget populært.
Best Friend senteret med Thai boksing mellom Soi Post Office og Soi Pattayaland 1
Soi Pattayaland 1 og 2 har mange barer og Go Go barer.
Soi Pattayaland 3, eller Boys town, er byens område rettet mot homser.
Walking street eller legendariske Sør-Pattaya, nå mest kjent som Walking street, er fremdeles hjertet av Pattayas natteliv. Her finnes alt man kan tenke seg av klubber, barer, beer barer, show, disco, Go Go barer. Tony’s Entertainment centre og Marine Bar er vel de mest berømte i disse dager. Det er bestemt at sjøsiden av Walking street skal rives og bygges opp som en park, men om det noen gang kommer til å skje diskuteres fremdeles heftig.

2nd Road er sammenlignet med Beach Road et noe roligere område. De to mest kjente stedene er Shenanigans (tidligere Delaney’s) og Tim Beer Bar & GoGo. I tillegg finnes en del bar områder som har spredd seg fra Soi’ene nevnt ovenfor.

Noen av de bedre hotellene i byen har også noen av byens bedre puber og barer som er populære, kanskje særlig blant Expat miljøene. De inkluderer Henry J. Bean på Amari hotellet ved rundkjøringen i nord, Moon River pub på Thai Garden resort, North Pattaya road, Warbler 2 på Baiyoke Pattaya, foruten de nevnte Hard Rock Cafe (Hard Rock Resort) og Shenanigans Irish Pub (Marriott hotellet). Alle har live musikk flere dager i uken.

3rd Road / Soi Buakaow / Soi Chaiyapoon.
Dette område har alltid vært mest populært blant lokalbefolkningen, og er vel fremdeles det. Karaoke stedene lå som regel vegg i vegg. De siste årene har også endel utlendinger åpnet barer i disse områdene, det gjelder særlig på Soi Chaiyapoon som har fått en del populære barer. 

Disco
Har du lyst til å oppleve et disco med plass til 6000 personer, ligger Asia’s største, Pattaya Palladium, på 2nd road ved Soi 1. Marine disco er manges favoritt på Walking street, sammen med Tony’s litt lenger sør.
Star Dice på Naklua road er veldig populært blant Thaiene, Xzyte på 3 road scorer stort om dagen med sine lys show. Andre populære inkluderer Hollywood og den nyåpnede ”Hollywood on the Sea”, som trodde at litt vann rundt seg ville være nok til å slippe unna 0200am loven, noe som viste seg være meget feil.

Nå som det stenger 02.00 er det Marine 2 som gjelder for natteranglerene, de klarer å omgå loven ved å åpne 03.00, og holder på til lyse morgenen.

Prisnivået:
En flaske Heineken koster som regel ca:
Beer bar, mindre barer – 55-80B
Go Go, Disco, Air Condition barer 90-130B
Trekk fra 10-30 baht per flaske når det er happy hour
Drinker som vodka, rom, etc. ligger på ca. 70-80 baht på små barer og 90-130B på disco, gogo og aircondition barer.


ScandiOrama

Før avreise
Visum
Valuta og penger

Feriebudsjettet
Flybilletter
Når reise
Pakketips
Hotellbooking
Transport
Bangkok-Pattaya
Pattaya-Bangkok
Thailand
Språk
Alkohol
Thai kjøkkenet
Helse

Pattaya
Historie
Orientering
Overnatting
Natteliv
Spisesteder
Transport
Severdigheter
Sol og bad
Servicenæring

Shopping
Sport
Golf
Advarsler og tips
Rundt Pattaya
Koh Samet / Rayong

Har du noen bidrag eller synspunkter til disse sidene?
Noen sider du savner, informasjon du gjerne ville hatt? Ros, ris og ideer til nye sider mottas med stor takk!©
2002 www.scandibar.com
Alt innhold er opphavsrettslig
beskyttet. Materiale og bilder fra www.scandibar.com kan ikke brukes uten samtykke.
Vi vet hvor du bor!