ScandiOrama
   Pattaya og Thailand Online fra www.scandibar.com
- Mr.Knife Forkinson's Restaurant verden -
With a license to Fork
Mata Hari
Endelig er Mr. Knife og Madame på plass igjen…
Problemet er at hver gang vi kommer på en restaurant er vi så sultne at vi glemmer å ta notater, samt selvsagt at Knife drikker en smule mye Heineken, så hjernen hans reagerer litt saktere enn vanlige edruelige hjerner.
Denne gang fikk vi selskap med selveste Vodka med Sambo til en restaurant jeg har vært innom 3 ganger før og dermed meget spent på om de fremdeles holdt den høye standarden.
Vodka og Knife bestilte en liter med husets australske rødvin til maten, til 900 Baht, som var en meget hyggelig  overraskelse i form av en meget god vin.
Vodka valgte til forett kamskjell på en seng av spinat og ostesaus, “scallops on a bed of spinach & cheese sause”, en rett som var "utsøkt god". Sambo valgte “smoked Norwegian salmon” som hun elsket. Madame valgte “Greek salat” som var helt fantastisk, med sorte oliven av beste kvalitet, feta ost og salat som var så crispy den kan bli - topp karakter. Og Knife himself valgte en rett som sto oppe på en tavle over hue hans, observant som han er,  ”smoked eel”, altså “røket å. For å si det slik, hvis man kan bli avhengig av noe utenom Heineken, ja da var denne forretten i det leie. Mmm, smeltet på de sprøe stekte toastene, og med et drypp av sitron og litt kvernet pepper var det en stor nytelse!
Hovedretter ble bestilt…Sambo tok en merkelig blanding av kylling bryst, tomat, røkt skinke, men det var visst veldig godt ifølge henne og Vodka, som rappa en munn full.
Madame tok pasta med smoked salmon & lobster sause, beste karakter også der, men litt liten 
porsjon for en som Knife, men perfekt for Madame, rappa litt jeg også... aldeles nydelig! Vodka tok seg en Steak a la Mata Hari, som viste seg å være mer eller mindre en perfekt variant av Chateue Briand. Han valgte grønnsaker med retten og de var så perfekt tilberedt som man overhode kan få dem. Samme med potetene i form av "sautee potatoes". Beste biffen siden Grill Room på Royal Cliff” sa’n, det sier vel sitt...!?
Og Knife som er lamb lover, vel ikke som i New Zealand da selvsagt, han valgte “lamb chops in a mint/garlic sause" som var helt sensasjonelt ! Knife er ikke så glad i mint så han var litt skeptisk, men det var kun et hint av det i den mørk brune sausen som var så full av lamme smak, hvitløk og urter at det bare var en ren nytelse.

Ingen turte engang tenke tanken på dessert da porsjonene var rike og vi var mette, men som Vodka sa “Nå har jentene spart oss for så mye penger da de ikke drikker vin, så vi kan vel unne oss en "Armagnac 50 yrs old" til 350 Baht per glass til dessert?" He he, så slik ble det. Store Cognac glass, glass holder med flamme for å varme de edle dråpene og det var verdt hver bidige baht !
God service uten å henge over ryggen din, koselig lite lokale i en litt dårlig lokasjon, men pytt pytt, høye elegante glass, priser som ikke er de billigste, men heller ikke i nærheten av de dyreste og et nyyydelig toalett, nesten bedre enn Scandi, …TOPP KARAKTER ! Dette er vel antagelig byens beste om dagen.

Knife


Toaletter

 Uhu / Tja / OK / Joda / Herlig 

Lokaler

 * * * * (*)

Service

 * * * * *

 Verdt prisen 

 * * * * *

Kjøkken

 * * * * *

Totalt

 * * * * (*)

4300B for 4 med Heineken/soda/1 vin/2 Armagnac/1 G&T


ScandiOrama
Erik's Corner
Spør Prof.Erik
Bilder
Mr.Knife's Restauranter
Scandiboard
FishOrama
JokeOrama
Scandi Chat
Little Norway
Pattaya Guiden
Hotell Guiden

Alltid nyttig
Dagens valutakurs
Værmelding for Pattaya
Bangkok Post

The Nation
Pattaya Mail
Sunshine Radio Pattaya
Pattaya Live kameraer
Gjeldene visumregler
Norges Ambassade
Danmarks Ambassade
Sveriges Ambassade
Thai International 
Bangkok Airways
Tog i Thailand

Klarer deg ikke uten
VG - Dagbladet - Aftenposten
NRK - P4 Norge Live
Extra Bladet - BT
Danmarks Radio Live
Expressen - Aftonbladet
Sveriges Radio Live
Hotmail - Yahoo Mail

Har du noen bidrag eller synspunkter til disse sidene?
Noen sider du savner, informasjon du gjerne ville hatt? Ros, ris og ideer til nye sider mottas med stor takk!
Scandiorama@scandibar.com©
2002 www.scandibar.com
Alt innhold er opphavsrettslig
beskyttet. Materiale og bilder fra www.scandibar.com kan ikke brukes uten samtykke.
Vi vet hvor du bor!