Takk for all gleden du ga oss!

Erik Sing-a-Song
1951-2008

Den store guiden til Nordre Sving - Erik Sing-a-Song sin legendariske blog

Send gjerne inn bilder og noen ord til: hotelbooking@scandibar.com

Forumet til Kaare har også mye minner om Erik SaS
Bilder fra begravelsen fra Kaare sin side

Side 1

Fra Ingar og Mai:
Jeg fikk den triste beskjeden fra kona til Erik natt til 25de Desember at Erik hadde sovnet stille inn. Han hadde vært mye syk den siste tiden, men jeg fikk "et spark i trynet" likevel av den beskjeden, som godeste Erik ville ha sagt.

Mangt kan sises om Erik. Var det noen som alltid hadde godt humør, så var det nettopp han. Jeg har så mye gode historer om min gode venn, at man kunne ha skrevet en bok.

En gang for mange år siden satt vi en gjeng i svingen og "børset" og det ble snakk om et eller annet sted i Soi 13. Erik som på den tiden hadde bodd på AA hotel i nettopp Soi 13 de siste årene kom da med følgende kommentar; "Hvor faen er Soi 13"? Og han mente det også...

Eller som da du ville lære elefant selgeren å snakke litt norsk for å få solgt mere. Først ble det "Jævla billig", og han fikk lært seg det. Så prøvde du deg på "Dritt billig". Det gikk bra et par dager til selgeren kom tilbake og ropte "Billig dritt"....Da knakk Erik sammen i krampelatter....

Som de fleste vet så likte Erik en god sang i ny og ne. Jeg har ikke tall på de gangene vi har vært oppe og "plaget livskiten" av Mama som Erik likte å si, til den lyse morgen. Og fikk ikke han synge Casablanca et par titalls ganger ble det ytret sterk misnøye. "Få tak i Mama, NÅ!" kommentaren kom ganske så kjapt.

Erik hos Mama Karaoke

Erik og Mama

Erik var veldig glad i øyturer, og ble med på de de fleste før helsa begynte å svikte. Her er en typisk dag på øya sammen med Erik, dog fra forskjellige turer.
Allerede på vei ut begynte moroa da Erik som regel hadde vært klar siden klokka ti på morgenen.Han var allltid et oppkomme av gode kommentarer og historier, der vi kunne nesten le oss i hjæl. På bildet under har det knapt nok begynt...

Erik forteller røverhistorie på vei til øya

Nong på restauranten ut på øya visste at når han hørte "Prosap!" i det fjerne, da var det bare å forsikre seg om at det var nok kald drikke på kjøla. Var det ikke det, ble det et sabla liv.
Her er noen bilder av Erik på øya sammen med gode venner.

Alltid morsomheter

Erik blandt venner

Erik klar for en ny øl etter et bad

Erik slik han likte seg best_sammen med gode venner på øya

Erik i storform

Bare en øl til før vi drar inn igjen ok

Erik hadde et spesielt godt forhold til solnedgangene ute på øya. "Se da gutter, er det ikke vakkert? Det er til å grine av".

Erik kikker etter solnedgangen sammen med gutta

Motvillig måtte vi dra inn igjen før det ble mørkt, noe som ikke alltid falt i smak...

Hvorfor måtte vi dra så tidlig

Men da vi vel var kommet tilbake på "Scan", kom smilet frem igjen.

På land igjen nok en artig øytur

Erik,
Jeg fikk den gleden av å bli kjent med deg for mange år siden. Du var en berikelse i mitt og min kones liv og vil bli sårt savnet.
Vi skal ta godt vare på din fantastiske kone som du var så heldig å ha ved din side, spesielt den siste tiden da du var syk.
Takk for alle gode minner Erik
Hvil i fred


Og slik vil vi alle huske deg Erik!
Ingar og Mai

Erik Sing a Song!
Hei! du levde i nuet og i hele denne perioden som ble så lang men altfor kort spredde du glede rundt deg.
Blir rart og komme til scandibar og ikke kunne se deg mer. Uvirkelig er vel et mer passende ord.
Har nettopp tittet på mange bilder av deg! Da kommer smilet frem og minnene! Det er godt vi kan beholde minnene om deg!
Hvil i fred min venn! Du vil bli savnet og aldri glemt!
Hilsen Tom Horten

Fra Bjørn Nyquist:

Fant dessverre ikke bilder av Erik.
Men vill si… de gangene jeg har vært i Thailand og så klart innom Scandinavia bar.
Har Erik sing-a-song alltid vært der. Livlig og alltid godt humør. var man ikke helt i humør. Så snudde han det.
Han vil bli husket av meg å de jeg reiste med.
Hvil i fred.
Mvh: Thomas, Anita, Andre`, Kjersti, Mats, Audun
Fra Bergen

Han var en stor mann, glemmer han aldri.
”Da jeg slutta i SAS, stupa aksjen”.


Hvil i fred, Erik.
Hans Majones

Erik Sing a Song
Glemmer aldri da du ringte meg på rommet og " Espen Espen, du må komme på rommet med en Heineken fort som pokker.." Da vi bodde i samme korridor på AA var jo ikke veien lang. Den dagen var du veldig dårlig, og hadde en av dine dager (timer) på rommet og de lydene som kom fra rommet kan vi vel bare la gli forbi i stillhet... Du var jo tross alt på bedringens vei, siden du skulle ha deg ei øl.
Det synet som møtte meg på "ditt" rom var jo bare en latterkule i seg selv... der var det klokker/lightere/bamser og /hester/??, både med 2 og 3 bein, i alle farger og fasonger, det var i grunn alt av suvernier og annet dill-dall andre bare kan drømme om! Men det fuglehuset med rosa strikke tak, tok nok kaka den dagen :-D Jævlig flott var det Erik..hehe!Vi avtalte neste morgen og møtes i baren for ei runde små prat og ei øl. Da vi møttes der nede neste morgen, ble vi enig om at vi skulle sette igang i real runde og den første som datt av bar stolen skulle ta regninga. For å si de kort, så kjente jeg (nesten) det fallet, men det ble jo en dag med utrolig mye humor...som vanlig!
Vi sees Erik!!
Espen Andreassen

Side 1