Styrerommet
Styremøter avholdes første søndag i hver måned mellom 17-19.00 norsk tid.
Agenda for neste møte vil bli lagt ut her, samt referat fra forrige møte.

Neste møte: Søndag 1. Juli.

Link til styrerommet her

Agenda
1. Styreformann Sørensen ønsker velkommen.
2. Styreformann Sørensen undersøker om alle har Heineken
3. Styreformann Sørensen holder tale
4. Åpent forum, forslag etc, staff siden

Referat fra Søndag 3. Juni
Tilstedeværende:
Erik
Raymond
Vodka
Øyvind
Gerry
Peter (kom og gikk uten et ord)
Stavanger(s store sønn)

1.
Erik skulle til å ønske velkommen da han tok en Microsoft (crash, boom, bang).
Etter en reboot var Sørensen oppe, bannet som en sjømann, kremtet, ønsket oss alle velkommen, bablet om at det var en stor dag for verden, før vi fikk han ned på jorda, ba han holde kjeft og ikke bli så sentimental på en stakkars fridag i bar-livet.

2.
Erik rapporterte at han satt med norsk juleakevitt og svart øl. Raymond medelte at han var innehaver av en flaske fra Aass bryggerier. Møtet ble så avbrutt da Erik ville vite om Aass bryggerier ikke lå i Moss. Etter at Sørensen hadde bedt høflig om unnskylding til alle møtedeltagere og deretter innrømmet at han burde visst hvor all øl i Norge hørte hjemme. Øyvind medelte at han var innehaver av en boks Tuborg øl til mange og tyve kroner, Vodka satt på en Rioja, mens Gerry hadde en stor Kaffe Latte. En lang diskusjon fulgte Latte’n…
En UFO (Uidentifisert Falang objekt) logget seg på, nektet all identifisering og forsvant. Vi ble enige om at det var en tysker, drakk sikkert Weiss bier. Stavanger logget seg på etter hvert med en Heineken. Erik vil gjerne ha med i referatet at han gikk over til Heineken etter den ene mørke ølen.

3.
Etter lang diskusjon ble det bestemt at styrets honorar vil beløpe seg til 2 Heineken i kvarteret. Dvs, maksimum lovlig mengde per pers på egen regning.

4.
Tror det nå var såkalt åpent forum.
Jeg har ikke vært på et styremøte siden midten av åttitalet jeg. Det var den gang OBOS innkalte til et møte om kabelTV eller ei. Ifølge alle var det livsviktig! Det var nærmest Pat Sharp eller ei. Japp!
Erik startet friskt med å lovprise det nye mørke ølet som er lansert. Det er visst den han unge Trink i BKK Post har snakket så varmt om.
Vi hadde ikke diskutert verdensproblemer lenge før Raymond måtte i kjøleskapet som første mann. Bra innsats bra den siden av fjorden!
Erik medelte at Jean var busy på symaskinen for å sy ferdig miniskjørtet han skulle bruke på mandag. Som høflige landsmenn hadde vi ikke tenkt å spørre og grave mer om det emne, men Sørensen følte at det trengtes en utdypning så har informerte oss om at kostymet var til ære for Hash løpet på mandag. Vi husker alle bildene som ligger et eller annet sted på Scandibar.com så vi humret bare. Jeg humret litt ekstra da jeg kom på historien han fortalte for 2 år siden…. Ta en titt på bilde av Sørensen i den sorte kjolen, hofte ding dong etc, og tenk deg hvor ille det er med nesten tom bensin tank… Ja, han måtte fylle i det antrekket. Katoy bransjen lider fremdeles.
Erik tok nå å anklaget Raymond for å være stille, mens Raymond unnskyldte seg med at han ikke var helt vant til Chat rom enda.
Jean’s nye Karate belte ble diskutert, og Erik selv innrømmet at alt han hadde var et litt kinky sort nagle beltet og at han kunne et par ord på Mandarin kinesisk.
Så tok det helt av med kokkekunst.
Siden jeg lukket hele vindu på slutten uten å notere hvem som sa hva, fikk jeg det ikke helt med meg, men det var sommerkoteletter, Shepperdspai og Spareribs om hverandre. Og om det var best med ris eller pottatittosmos eller potetsalat.
Et forslag gikk ut på en egen CookOrama….. Erik sier hva slags ingredienser vi skal kjøpe inn, og han guider oss gjennom. Hmm, gjerne, men jeg kjøper en pose øl og ringer inn en curry hos Spice.
Stavangers store sønn logget seg på og en lang diskusjon fulgte om det var den store sønnen eller ei. Etter mye om og men og øl logget han seg ut og inn som ”Stavanger”.
Noen nevnte at det var dårlig med oppdateringer på Staff siden. Erik lovet at han skulle pushe på fotografen med brunt belte, 3 grad, gulp. Vi var alle enige om at dette punktet var litt viktig så det vil bli overført til neste styremøte og Agenda. En annen liten interessant detalj som kom fra er at en viss person er mest tittet på blant staff’et!
Etter at Vodka hadde opplyst om at Nikki hadde flere treff enn Erik, ba han høflig om at Nikki burde fjernes, noe som styret enstemmig avviste!
Den siste timen av møtet, som faktisk gikk langt over de 2 timene Sørensen hadde kalkun’ert, gikk med til diskutering av sex livet til enkelte av medlemmene, Malt whisky, hva søren det stedet i Stortingsgata het, og andre viktige poster som hører hjemme på et styremøtet i pinsen.

Dette var uten tvil det største møtet siden Pat Sharp kom til Manglerud! Er overbevist om at vi kan drepe atskillig flere hjerneceller om en måned.

På vegne av Scandibars Borettlag

Vodka