Re: Jul i Pattaya


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by Erik on August 24, 19104 at 20:51:38:

In Reply to: Jul i Pattaya posted by Elefanten on August 22, 19104 at 22:15:31:

Hei,
Siam Bayshore er et veldig bra og hyggelig hotell !
I den perioden er det imidlertid veeldig mye folk i walking streeten om kveldene. Det vil nok vaere en del kvinnelige lettkledde innkastere foran go go barene, men utenom det tror jeg ikke det vil vaere et problem. Siam Bayview er ogsaa et veldig ok hotell som ligger hoyere opp i beach roaden.
Ellers er Hard Rock hotel en oase for barn, med et utrolig basseng med egen "strand"..hvit importert sand..utrolig barne meny, barnepassere,barne klubb, Men det ligger vel litt hoyere i pris...

Hos meg i Jula er alle velkomne. Det er alltid en god del barn der,og de fleste aar har jeg Jule nisse som deler ut gaver. Det er alt av Norsk Jule mat ..Diger buffet baade med kald og varm mat, pinne kjott, ribbe,kalkun,laks, medister,jordbaer,sild, lamme stek, alle typer speke mat..lista er lang!
Chang ol er ikke i naerheten av aa konkurrere med Tiger! Rart du har saa god smak naar det gjelder hotell og nettsider, men helt ubrukelig naar det gjelder pils???

Mvh,
Erik

: Jeg vurderer å tilbringe jul og nyttår i Pattaya sammen med min kone og våre 3 små barn, og har i den forbindelse noen spørsmål. Ved våre tidligere besøk til badebyen har vi hatt fornøyelsen av bo på Siam Bayshore Hotel, noe som fungerte utmerket på grunn av den sentrale beliggenheten. Vi har kun bodd der i lavsesongen på sommeren og jeg lurer derfor på om det er tilrådelig å bo der i jula? Er Walking street uframmkommelig for små barn i høysesongen? Hvordan arter julefeiringen på Scandinavian bar seg? Kan små barn komme eller er partystemningen litt i høyeste laget? Mine barn er 3, 5 og 9 år. Hvis du vet om et bedre hotel enn Siam Bayshore eller et mer passende sted å feire julen, vennligst gi meg et hint. Tilslutt så må jeg bare applaudere denne meget fine internettsiden som har nesten alt av informasjon om pattaya og omegn. "Chang øl er best!"; men jeg gleder meg til å smake Tiger beer. Hilsen Elefanten.
Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]