Re: SAS


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by Asbjørn on November 12, 19102 at 10:55:09:

In Reply to: Re: SAS posted by Vodka on November 08, 19102 at 11:12:20:

Det er von i hengende snøre...
Sist lørdag kunne VG melde at Thai vurderer to nye destinasjoner i Europa, Oslo er en av de to aktuelle. Det skulle jo bare mangle, sier jeg, vi er jo nokså mange etterhvert som drar nedover.

: SAS er morsomme om dagen ja.
: Booka SAS i slutten av Feb til den herlige summen av 8200. Har selvsagt ikke bestemt meg om det blir det endelige men er da en lykkelig eier av en booking.
: For de med is i magen har SAS hatt en vane med dyrt først/så deperate 5900. Men det spørs om det skjer i Feb/Mars.

: SAS/Thai/Lufthansa/Austrian og alle de andre dyrene i hakkebakkeskogen er billigere hvis du holder deg under 21 dager. En annen herlig regel fra Star Al.
: Eneste grunnen til ikke å hoppe på KLM kortet er vel utvalget av fly.

: Vodka

:
: : Takker for gode råd vedr. flybilletter. Nå har jo SAS med myndighetenes velsignelse tatt over Braathens. For oss som bor på nordvestlandet har det ført til at vi ikke har andre alternativ når vi skal til Oslo, i allefall ikke med fly. Jeg har undersøkt hos en turoperatør om hva prisen blir om jeg f.eks. flyr med Thai. Har fått det greie svaret at det kun er SAS som har tilslutningspriser hos Braathens. Med andre ord, vil du fly fra Ålesund til Oslo for så å fly videre med et annet selskap, må du finne deg i å betale full pris hos Braathens. Min kontakt hos denne turoperatøren sier at både de og flere andre turoperatører har forsøkt å få til tilslutningsavtaler for andre selskap, men nei!
: : Lukter jeg litt monopol her?
Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]