Hugin & Munin


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by Geir Bakken on November 17, 19104 at 02:20:17:

Hugin & Munin

Dette innlegget skulle ha stått på Hugin & Munins diskusjonsforum, men der kommer jeg ikke inn lenger.
Jeg er dessverre nødt til å ta til motmæle mot de alvorlige beskyldningene som barmanager Kåre har skrevet på deres internettsider. Innlegget mitt på deres sider, der alle beskyldningene ble tilbakevist ble fjernet etter noen dager.

+++++++++++++++++++++++++++++

Kåres påstander kan leses her.
Samt vedtaket om å stenge siden for ikke registrerte brukere der Jørn som administrerer internettsidene deres beskylder meg for mordforsøk..
http://www.pattayabar.com/nyhet/index.php

Det har nådd lavnivået
I natt nådde konkuransjen i badebyen sitt lavnivå,
Morten Anderson(ape)ankom baren utpå natten, han ble mottatt som vanlig, venlig som en venn,noe jeg trodde han var,Morten var tverr og lite hyggelig med en gag, jeg satte meg for å snakke med han,og jeg forsto raskt at han hadde et ærende.
Etter jeg hadde besøkt Finn i bar 5 i Bestfriend søndag natt ble dette sett på som en provokasjon mot bar 17,han sa at hvis jeg ikke var Geir Bakkens venn så var jeg ikke hans venn heller hvorpå han reiste seg knuste et glass og ville presse det inn i ansiktet mitt,jeg fikk opp hånden og det knuste glasset kuttet opp håndbaken min og skadet meg over venstre øye så fikk jeg meg et slag i bakhodet,jeg falt bevistløs om.Jeg våknet på sykehuset med et stygt kutt i høyre håndbak,og et stort kutt over høyre øye, dette ble sydd med 20 sting, men det var værre med hånden der hadde noen sener blitt skadd,det ble opperere og sydd med ca 40 sting,hvorpå unnerarmen ble gipset.
morten befant seg også på sykehuset etter en tumult med jentene i baren etter jeg ble kjørt bort. etter meget kort tid ankom Bakken sykehuset sammen med en politimann,jeg ble verbalt skjelt ut av Bakken og Morten etter noter, jeg ville bli likvidert innen 24 timer,politimannen som var sivil anmodet meg til og ikke anmelde overfallet!!
Jgg ønsker å vere raskt ute med dette så det ikke blir en mase rykter som forandrer sannheten.
Kåre
++++++++++++++++++++++++

Beklager
Vi ser oss herved nødt til å stenge muligheten for ikke registrerte brukere av forumet til å komme med innlegg. Dette er på grunn av for mange useriøse innlegg fra "anonyme" gjester. Vi har alle forståelse for at våre motstandere har behov for å forsøke å rettferdigjøre sine handlinger, men mordforsøk er ikke lovlig engang i Thailand. Heldigvis er Kåre fortsatt i live og vil ivareta alle våre kunder på beste måte. Vi beklager det som har hendt, og vil herved gjøre vårt beste for å fortsette vår virksomhet som før.Beklageligvis er vi nødt til å ta våre forhåndsregler, men det vil ikke på noen måte gå ut over våre trofaste kunder. Vi håper dere fortsatt støtter opp, selv om ting som dette hender. Slike ting er, som vi håper dere forstår, helt utenfor vår kontroll. Uansett, nå er vaktholdet skjerpet, og hendelser som dette vil få en veldig brå slutt. Håper med dette at alle våre trofaste gjester støtter opp og viser hva vi ønsker; Det må da gå an for landsmenn å leve i et annet land uten å oppføre seg som neandertalere. Hvis ikke, finnes det sikkert andre land som visse personer sikkert kunne få oppholdstillatelse med sine holdninger.
Admin

Lagt inn: 12.11.2004 kl. 02.09

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Som dere kan se er det ganske alvorlige påstander som Kåre framsetter mot meg. Det som skjedde var at Morten og Kåre hadde en heftig diskusjon som endte med at Kåre slo Morten i hodet med ett glass, hvorpå Morten svarte med å slå til Kåre som faller og skjærer seg opp i hånden og armen. Jeg var på bar 17 i Best Frend og dermed ikke tilstede da det skjedde.
Begge to havnet på sykehuset og Morten ringer meg klokken 03.20 og ber om hjelp. Jeg vet ikke hva det gjelder, men reiser til sykehuset og treffer da begge to. Hvorpå Kåre kommer med en beskyldning om at jeg står bak dette "overfallet". Kåre anmeldte Morten til politiet for overfall dagen etter, og Morten ble fratatt passet. Men politiet fant fort ut av hvem som burde vært anmeldt og Morten fikk passet igjen og saken ble henlagt. Kåre møtte ikke opp på politistasjonen som avtalt. De anbefalte meg å anmelde Kåre for falske påstander og anmeldelse. Bl.a at jeg skulle likvidere han innen 24 timer.

Kåre har været i kontakt med VG så det kommer nok muligens en artikkel der. Journalisten tok så kontakt med Morten, og etter å ha pratet med flere som kjente til saken kom han fort til samme konklusjon som mange andre i byen har om saken.
Dette tok Kåre meget ille opp da han ble konfrontert med dette fra VG journalisten.

For de som vil lese flere kommentarer om Kåre fra deres diskusjonsforum så er det bare å klikke seg inn på følgende webb-adresser.

http://www.pattayabar.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=Anything;action=display;num=1100062048

http://www.pattayabar.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=Anything;action=display;num=1089186861;start=25

Geir Bakken
Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]