Re: Visa


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by Morten on April 21, 19103 at 02:31:05:

In Reply to: Re: Visa posted by geir on November 04, 19102 at 02:49:06:

: : Hvordan er det med visa hvis man er gift med en thai ?
: : Får man kun 90 dager og må ut å stemple passet på nytt
: : eller hva ?
: : Takk for svar !

: er du gift får du "dobbel entry" det vil si at du kan oppholde deg i Thailand 3 mnd, så må du ut av landet og inn igjen samme dag. Nå har du nye 3 mnd. skal du være der ca 4,5 mnd går du på imigrasjonskontoret i Pattaya og ber om 1 mnd ekstra, koster 500bth, når dette ekstavisumet er gått ut, går du en gang til og nå får du bare 14 dager. Du kan altså være der i 4,5 mnd uten å må ut av landet. Med dobbel entry kan du være der i 9mnd. Du kan også gå på imigrasjonskontoret og søke 1 årsvisum. Du trenger min 250 000BTH på¨bok i Thailansk bank, vigselattest oversatt til Engelsk + noen papirer som du kan ordne der nede. Hilsen Morten Mosjøen




Follow Ups:



Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]