Re: 14 år gammel thailandsk jente


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by DRAMMEN on July 14, 19103 at 18:52:28:

In Reply to: 14 år gammel thailandsk jente posted by Nordmann sex-tiltalt i Pattaya,Thailand on July 09, 19103 at 06:34:54:

: Nordmann sex-tiltalt i Thailand
: Les artikkelen senere
: Utskriftsvennlig versjon
: Tips en venn om saken!
:
:
: Den 39 år gamle mannen risikerer 20 års fengsel dersom han blir funnet skyldig i tiltalen for overgrep mot ei 14 år gammel thailandsk jente.
: OLE-CHRISTIAN TRONSTAD
: Onsdag 9. juli 2003 8:46,
: oppdatert 8:47

: Mannen er opprinnelig fra Buskerud, men er nå svensk statsborger, skriver Drammens Tidende. 39-åringen ble pågrepet og fengslet i Pattaya 27. april i år mistenkt for seksuell omgang med ei 14 år gammel jente. Den seksuelle lavalderen i landet er 15 år, og 39-åringen risikerer 20 års fengsel dersom han blir kjent skyldig.

: Det svenske utenriksdepartementet skal ikke ha bistått mannen, som er løslatt mot kausjon i påvente av rettssak. Det er ikke klart hvem som har betalt mannens kausjon. 39-åringens norske far som fortsatt bor i Norge skal ha reist ned til Pattaya for å hjelpe sønnen.

INGEN SOM HAR NOE Å KOMME MED, ER GRISEN DER NEDE OG ALLE SYNES HAN ER OK. DETTE ER OPPSLAG SOM GJØT AT PATTAYA ER BAD, GÅR HAN FRA MITT NÆRMILJØ
I NORGE RUNDT DER NEDE ETTER Å BLITT TATT MED EN UNGE OG ETTER HVA VI LESER HER OPP SDÅ ER FAMILEN DER NEDE FOR Å HELPE HAN, NOEN SOM HJELPER OFFERET??????!!!!! MORALEN ER AT KILL DE SOM ØDELEGGER FOR OSS. SOM KJEMPER OM AT PATTAYA ER OK........ SÅ LESER VI OM EN PEDO SOM BETALER SEG UT OG OK MÅ LESE OM DET I DRAMMMENS TIDENE
SETT OPP EI BØSSE I BAREN SÅ BLIR JEG MED PÅ Å GJELLE/ELLER MER DRASTISK FOR DENNE PATTAYA KILLERN FOR OS OK BESØKENDE.


Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]