Re: 14 år gammel thailandsk jente


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by Two Baht Slot on July 21, 19103 at 03:56:29:

In Reply to: 14 år gammel thailandsk jente posted by Nordmann sex-tiltalt i Pattaya,Thailand on July 09, 19103 at 06:34:54:

Det er trist og lese om nordmenn som reiser rundt omkring i verden og oppfører seg som griser, tror de kan gjøre hva de vil bare de kommer utenfor landets grenser. Bryter de lovene som gjelder i landet de besøker, burde de være såpass voksne og ta den straffen som gjelder i landet for forbrytelsen. Da de heldigvis blir tatt så er det plutselig noen som synes synd på dem og fa.. meg hjelper dem også. La grisen råtne i fengsel der han har begtått ugjerningen og ikke slipp ham hjem til soning i Norge som er bedre enn eldre folk har det på et gamlehjem. Gjelling av mannen er for snillt.


: Nordmann sex-tiltalt i Thailand
: Les artikkelen senere
: Utskriftsvennlig versjon
: Tips en venn om saken!
:
:
: Den 39 år gamle mannen risikerer 20 års fengsel dersom han blir funnet skyldig i tiltalen for overgrep mot ei 14 år gammel thailandsk jente.
: OLE-CHRISTIAN TRONSTAD
: Onsdag 9. juli 2003 8:46,
: oppdatert 8:47

: Mannen er opprinnelig fra Buskerud, men er nå svensk statsborger, skriver Drammens Tidende. 39-åringen ble pågrepet og fengslet i Pattaya 27. april i år mistenkt for seksuell omgang med ei 14 år gammel jente. Den seksuelle lavalderen i landet er 15 år, og 39-åringen risikerer 20 års fengsel dersom han blir kjent skyldig.

: Det svenske utenriksdepartementet skal ikke ha bistått mannen, som er løslatt mot kausjon i påvente av rettssak. Det er ikke klart hvem som har betalt mannens kausjon. 39-åringens norske far som fortsatt bor i Norge skal ha reist ned til Pattaya for å hjelpe sønnen.
Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]