Re: Visakopiering


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by Asbjørn on August 29, 19103 at 18:03:10:

In Reply to: Re: Visakopiering posted by Olav on August 29, 19103 at 13:51:46:

: Jeg ble tappet for 16000 og da oppdaget jeg det tidlig fordi jeg er inne på nettbanken ganske ofte. De prøver seg med et lite beløp først for å se om kortet virker. Det som også er utspekulert er at det skjedde 1/2år etter at jeg kom hjem. Normalt er man ikke like oppmerksom da som rett etter at man er kommet hjem.
: Jeg brukte kortet kun TRE ganger rundt soi 13.
: Bankok bank og Thai farmer bank, den ene lå ved siden av Mike shopping, den andre i 2nd, samt ved utsjekk av hotell.
: Hvis det er så enkelt må det jo være noe galt med sikkerheten i magnetstripen og hvordan skal vi gardere oss mot utro tjenere. Snart nekter vel selskapene bruk av kort i LOS. Dessuten skaper det mye bryderi med nytt kort, skifte av konto etc selv om du får igjen pengene!

Ja ,jeg kan bekrefte at det er en del arbeid i etterkant av en slik opplevelse. I dag
( fredag ) var jeg i møte med min lokale banksjef, jeg avga en ærklæring om hva som hadde skjedd, hvordan jeg oppbevarte kortet og lignende. På grunn av at det kortet jeg brukte var tilknyttet min lønnskonto blir det ekstra mye arbeid med hensyn til diverse autogiro og lignende.
Jeg er ( heldigvis ) ganske systematisk av meg og har derfor alle kvitteringer fra turen i lommeboka. Banken har fått kopi av disse,jeg kunne også bekrefte at en kamerat hadde vært ute for det samme tidligere i år, han hadde brukt kortet på de samme stedene i tillegg til en del andre.
Nå er det bare å vente på hva som skjer, jeg får ny lønnskonto neste uke og regningen for det som blr brukt ( misbrukt ) går jo inn som en del av det vi betaler til Visa som gebyr.


Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]