Oppdatering fra Erik


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]

Posted by Vodka on November 30, 19103 at 08:35:16:

Legger den ut på corneret imorgen.

Hei igjen,
Uhu, her går det unna, nesten utslitt før høysesongen starter for fullt jo…
Veldig bra med folk og flere strømmer til hver dag, tyder på at det kan bli en super sesong i badebyen! Tok en liten tur i gågata her om dagen med kona, og du store for en folke mengde… et rent show å sitte med en kald Heineken å studere alt det rare som går forbi. Det har forresten blitt flere virkelig fine steder nede i gata med bra band og full guffe, flott å se at det kommer mere og mere steder som sikter mot familier.. Herlig at vi kan ta litt fra Phuket markedet. Store flotte coctails utskjert av hele frukter, bartendere som lager de oppvisningene, band i bakgrunnen… og enda hadde de jaggu barne stoler…ikke dårlig!

Ellers har Roar vært på et meget hyggelig besøk, kun en uke, og med ca.12 restauranter å rekke over kan bli tøft for alle og enhver ! Tror ikke den gutten engang rekker å kikke på alle de små nydelige brune smekre kroppene som vandrer rundt her….neida, i tankene hans er det indrefillet, mest mulig foretter og best og mest gode viner…. Thanks giving dag klarte han en prestasjon ikke mange tar etter!
Lunch på Bruno’s, deretter full kalkun middag med suppe dessert og tilbehør på New Orleans, OG så stakk han joggu opp på Grill Room for bakte Østers, 220 grams Angus rib eye til slutt…Jeg er dypt imponert! Jeg burde vel bare tilby han skribent jobb i Forkinson konsernet, hmm, får kanskje spørre han.
Otto kommer snart også, tusen takk til deg! Han stilte opp på direkten og tar med 20 kg pinnekjøtt nedover, i tilegg til 20 kg fra Stig er vi da reddet for i år ! Mammas medister kaker ser også ut til å ha fått haik ned, hvis Rune får billetter da.
Været er helt fantastisk, med kjølige kvelder så jentene og jeg bruker langarma gensere, kassereren satt med hette på i går…så vinteren er her! Var nok nede i rundt 21 grader,brrrrr…
Veldig mye fisking om dagen, men det er veeeldig fulle båter, så vær så snill å gi beskjed i god tid om noen vil prøve lykken. Sverd fisken er ikke inne for fullt enda, men er oppservert rett ute i fjorden, så med noen kjølige dager til blir det nok full sailfish aksjon….

Jule billetter ligger til salgs i baren, så bare stikk innom når som helst!
14 Des. blir jeg enda et år eldre så jeg river i en buffet i restauranten, og bjella vil smelle uavbrutt alle er veldig velkommen!
Ingar kommer snart fra Angola, så jeg gir ut gratis malaria vaksine til alle i Nordre sving fra tirsdag…
Ses snart…
ErikFollow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Web Discussion Board for www.scandibar.com ] [ FAQ ]